Alcadon Group öppnar dotterbolag i Nederländerna

Idag, den 11 februari, har Alcadon etablerat ett lokalt dotterbolag i Nederländerna, Alcadon B.V. Sjouke Kooistra utses till ansvarig för försäljning i Alcadon B.V. Sjouke har tidigare erfarenhet från Attema/Kaiser, Ziggo och KPN i roller som sales manager och product manager och har en M.Sc i Tillämpad Fysik.

Etableringen av Alcadon BV ska ses i sammanhanget med att etablera en komplett närvaro i Benelux där förvärvet av 6X International BV utgjorde ett första steg.

Stockholm den 11 februari 2022

För ytterligare information kontakta:

Alcadon Group AB

Sonny Mirborn, VD

Mobil: +46 70 639 50 92

E-post: smi@alca.se

www.alcadongroup.se

Certified Adviser: Svensk Kapitalmarknadsgranskning AB (SKMG)

Telefonnummer: +46 11 323 07 32

E-post: ca@skmg.se

Om Alcadon Group AB

Alcadon bedriver verksamhet i Sverige, Norge, Danmark, Tyskland, Belgien och Nederländerna. Alcadon har sedan starten 1988 etablerat sig som en ledande leverantör av produkter inom data- och telekommunikation i Skandinavien. Alcadon AB finns idag representerade med kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Örebro samt dotterbolaget Alcadon AS i Oslo, Sandefjord, Hamar, Bergen samt Mosjoen i Norge. Vidare finns Alcadon representerat genom sina dotterbolag Alcadon ApS i Danmark, Alcadon GmbH i Tyskland, 6X International BV i Belgien och Alcadon B.V. i Nederländerna. Bolaget har även försäljningsrepresentanter i Finland.

Alcadon Group AB (publ), 559009-2382, Segelbåtsvägen 7, 112 64 Stockholm, Sweden

Tel: 08-657 36 00  E-post: info@alca.se     webb: www.alcadongroup.se

 Bokslutskommuniké 1 januari – 31 december 2021
 Alcadon genomför riktad nyemission om cirka 1,28 miljoner aktier och tillförs härigenom cirka 128 miljoner kronor