Alcadon distribuerar CommScopes lösningar inom telekommunikation i Sverige

CommScope, en global ledare inom nätverkslösningar, samarbetar med Alcadon på den svenska marknaden inom telekommunikationssegmentet. Detta bygger vidare på Alcadons långa historia som CommScope-distributör för Enterprise innovation i Sverige och Telekomsystem i Danmark.

”Alcadon har haft ett långvarigt och nära samarbete med CommScope på flera marknader. I Sverige var fokus fram till idag främst Enterprise-segmentet. Vi är mycket glada över att nu kunna arbeta i nära samarbete med CommScope även inom Telekom på den svenska marknaden. Samarbetet stärker vårt kunderbjudande markant och kompletterar koncernens befintliga kunderbjudande.”

Sonny Mirborn, VD för Alcadon AB och Alcadon Group

”En radikal expansion av bandbredden kommer att öppna upp kapacitet för nya tjänster och göra det möjligt för spännande idéer att utforskas på nya sätt. När vi går mot målet med blixtsnabba signaler kommer vi att fortsätta att samarbeta med Alcadon för att säkerställa att företag har tillgång till innovationer för att möjliggöra en hyperuppkopplad ekonomi över hela Sverige.”

Louise Vraa Lind, försäljningschef CommScope.

Stockholm den 17 november 2021